24. mai 2018 har vi oppdatert personvernregler og vilkår for bruk av nettstedet Gabos.

HVA ENDRER SEG?

VI LEGGER TIL MER DETALJERT INFORMASJON OM HVORDAN VI BRUKER OG DELER DATA VI SAMLER OM DEG OG HVILKE RETTIGHETER DU HAR OVER DINE EGNE DATA.

HVORFOR GJØR GABOS DISSE ENDRINGENE?

Bakgrunnen er nye europeiske personvernregler som trer i kraft i hele Europa fra 25. mai. Vi bruker denne muligheten til å være helt tydelig på hvordan vi bruker informasjonen din – uansett hvor du er bosatt.

VIL DETTE PÅVIRKE MÅTEN JEG BRUKER GABOS.NO PÅ?

Ikke i det hele tatt – Gabos.no opplevelsen din blir den samme. Din personlige integritet er veldig viktig for oss, og målet vårt er å beskytte dine personopplysninger på best mulig måte. Vi skal alltid følge gjeldende lover og regler for personvern. Med disse retningslinjene vil vi hjelpe deg til å forstå hvilken informasjon vi samler inn, samt hvordan vi kan bruke den. I forbindelse med timmebestilling eller når du gir oss informasjon, godkjenner du retningslinjene og at vi kan behandle dine personopplysninger som beskrevet nedenfor.

BEHANDLINGSANSVARLIG

GABOS HUD-, FOT- OG MASSASJETERAPI AS, ERICH MOGENSØNS VEI 38, 0594 OSLO har ansvaret for behandling av dine personopplysninger.

PERSONOPPLYSNINGER SOM VI BEHANDLER

Vi behandler opplysninger som du utleverer direkte til oss, eller ved timebestilling, eller sender til oss via Gabos.no, eller som vi samler inn for eksempel ved hjelp av informasjonskapsler for å kunne fullføre våre forpliktelser overfor deg og for å kunne håndtere henvendelsene dine. Personopplysningene som vi kan få tilgang til, inkluderer: Navn, Adresse, Telefonnummer, e-postadresse, bestillings-, betalings- og kjøpshistorikk.

HANOS AS, bestille.no er databehandler på vegne av Gabos dersom du bestiller time hos Gabos online. Har du spørsmål om hvordan dine personopplysninger blir behandlet som du ikke finner svar på her – eller ønsker du innsyn, retting eller sletting av data – kan du kontakte administrativ leder Aina Os, Gabos Hud-, Fot- og Massasjeterapi AS.

BRUK

I tillegg til dette kan opplysningene også brukes i forbindelse med statistikk, direktemarkedsføring, kundeundersøkelser, nyhetsbrev samt for identifikasjon. De kan også brukes i forbindelse med utsendelser per SMS, e-post og post, i tillegg til markedsføring og informasjon via telefon, med mindre du har motsatt deg dette. Hvis du ønsker å avbryte markedsføringen mot deg som kunde, kan du kontakte administrativ leder Aina Os, Gabos Hud-, Fot- og Massasjeterapi AS. Innsendte og innsamlede opplysninger kan brukes til å gi deg relevant informasjon, samt til å forbedre nettstedet vårt. Opplysninger som betalingsopplysninger ligger ikke i våre databaser. Slik informasjon lagres i Visma Regnskap. Ved å godkjenne Gabos sine retningslinjer for personvern i forbindelse med kjøp eller oversending av opplysninger, så samtykker du også i at personopplysningene dine kan overføres til land utenfor EØS.

SALG AV BEDRIFTEN

Hvis Gabos Hud-, Fot- og Massasjeterapi AS blir solgt eller fusjonert med en annen organisasjon, kan dine personopplysninger deles med våre rådgivere, eventuell kjøper og dennes rådgiver og de kan også overføres til bedriftens nye eiere.

GOOGLE

Vi bruker Google sine tjenester til analyser og annonsering. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan Google samler inn, deler og bruker data kan du gå inn på deres nettide. Google personvern

SIKRING AV PERSONOPPLYSNINGER

Vi har sikkerhetsrutiner og teknisk beskyttelse som sikrer personopplysningene. Tilgangen til personopplysninger er begrenset, og det er kun vår leverandør av onlinetjenester og partnere som får tilgang til navn, e-postadresse og telefonnummer. Leverandøren av onlinetjenester er databehandler på vegne av Gabos Hud-, Fot- og Massasjeterapi AS. Alle må identifisere seg for å få tilgang til opplysningene de trenger fra våre systemer.

TID

Hvis du har bestilt noe hos, eller opprettet en konto hos Gabos Hud-, Fot- og Massasjeterapi AS og på den måten godtatt å bli registrert hos oss, lagrer vi opplysningene dine til du avregistrerer deg. Du kan avregistrere deg når som helst. Personopplysninger som vi får eller samler inn via kontaktskjema uten at du har registrert deg, lagrer vi bare så lenge det er nødvendig for at vi skal kunne oppfylle våre og våre samarbeidspartneres forpliktelser overfor deg, for eksempel ved timebestilling. Opplysningene vil uansett ikke lagres lenger enn de gjeldende personopplysningsreglene tillater.

DINE PERSONOPPLYSNINGER

I følge personverndirektivet har du rett til å få vite hvilke personopplysninger som behandles om deg. Det skal være gratis å få denne informasjonen. Du må sende en skriftlig henvendelse til oss for å få denne informasjonen. I samsvar med personverndirektivet må du sende henvendelsen skriftlig per post. Du kan ikke sende den per e-post. Adressen til Gabos Hud-, Fot- og Massasjeterapi AS finner du på Gabos.no Det er viktig for oss at vi har riktige og oppdaterte personopplysninger. Ta kontakt hvis det er behov for endringer. Du kan, og har rett til å når som helst å be om at dine personopplysninger korrigeres, slettes eller blokkeres. Du kan, og har rett til når som helst og tilbakekalle godkjenning av behandling av dine personopplysninger. Du kan begrense tilbakekallingen til deler av behandlingen, for eksempel behandling som gjelder direktemarkedsføring.

BEGRENSNING

Nettstedet vårt har lenker til nettsteder som Gabos Hud-, Fot- og Massasjeterapi AS ikke eier eller har kontroll over. Våre retningslinjer for personvern gjelder kun for Gabos Hud-, Fot- og Massasjeterapi sine nettsteder, og det er kun disse vi tar ansvar for. Hvis du forlater Gabos.no og går til et annet nettsted, bør du lese retningslinjene for det aktuelle nettstedet.

ENDRINGER AV RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN

Vi forbeholder oss retten til å endre disse retningslinjene når som helst og i den utstrekning vi mener er nødvendig for å kunne oppfylle nye lovpålagte krav, tekniske krav eller for å eliminere usikkerhet. Endringer av retningslinjene blir publisert på nettstedet.
Sist oppdatert 10.10.2018