hud1-gabos

hud2-gabos

 

HVA ER HUDTERAPI?

Huden vår består av mangfoldige hudceller som blir produsert dypt nede i huden. Hudcellene skyves opp til hudoverflaten der de etter hvert avstøtes. Denne prosessen tar ca 30 dager – lenger tid ved økt alder. Døde hudceller som ikke avstøtes blir liggende på hudoverflaten og ansiktshuden blir grå og gusten og ujevn.

Ved bruk av riktige tilpassede hudpleieprodukter og ved gode hudpleierutiner i hverdagen oppnår du en friskere og jevnere og mer opplagt ren hud med naturlig glød, uansett alder.

Her hos Gabos møter du dyktige og engasjerte hudpleiere som vil gi deg en avslappende og faglig komplett hudbehandling. Vi brenner også for å guide deg til en god hudpleierutine i hverdagen for optimalt og varig resultat.

Vi fokuserer på høy kvalitet i alle våre behandlinger, enten de er på 20 minutter eller på 90 minutter. Gode, virksomme og effektive produkter er en selvfølge. Disse egner seg både til gode hudpleierutiner ved hjemmebruk og til hudterapi og medisinsk hudterapi hos Gabos.

Vi skreddersyr selvfølgelig den optimale behandlingen tilpasset din huds behov. Dette resulterer i synlige resultater kombinert med en optimal velværeopplevelse.

Ta vare på huden din!